Smashy voor bedrijven

Trevor Clark TuxedoVoor bedrijven kan Smashy de Clown workshops verzorgen waarbij teambuilding centraal staat. Daarbij draait alles om het vertrouwen dat mensen in elkaar moeten krijgen om een onderdeel te laten slagen.

Tijdens een twee uur durend programma kunt u kiezen uit jongleren, clownerie, acrobatiek, eenwieleren en koorddansen. Smashy heeft 15 jaar ervaring als leider van teambuilding bij Circus Elleboog, voor ondernemingen als KPN, ABN Amro en De Nederlandse Bank.

Daarnaast verzorgt Smashy promoties voor uw bedrijf, zoals bij een opening, een conferentie, een nieuwe samenwerking of noem maar op. Acts kunnen worden gebouwd met medewerking van het personeel en indien gewenst kan er volgens een thema worden gewerkt.

Ook het uitdelen van uw folders of monsters op een eenwieler, het demonstreren van producten en zelfs ermee jongleren behoort tot de mogelijkheden.

Smashy introduceert ook het concept ‘Take a Break.’ Tijdens pauzes van vergaderingen of cursusdagen kan een circus workshop of teambuildingactiviteiten georganiseerd worden.

Smashy is natuurlijk ook te benaderen voor andere reclame uitingen, Smashy heeft onder andere ervaringen met reclamewerk voor Volvo.

Alle prijzen zijn op aanvraag. Onder de button Contact vindt u de gegevens van Smashy de Clown. Aarzelt u niet maar neemt u gerust contact met hem op.